U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Open dag 16 maart
terug

Open dag 16 maart

Nieuws

04 maart 2019

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn openen we op 16 maart de deuren van de locaties: Linie Apeldoorn, Pannekoekendijk Zwolle en Piet Heinstraat Zutphen. Voel je welkom om van 11.00 en 16.00 uur een kijkje te nemen op één van deze locaties.

Op de dag worden er rondleidingen gegeven en presentaties gehouden. Je kan een praatje met cliënten en medewerkers maken. Je krijgt zo een goed beeld van de werkzaamheden op deze locatie en het werk van Tactus.

Tijdens de open dag is er een HRM adviseur aanwezig die jouw vragen over werken bij Tactus kan beantwoorden. De focus ligt dit jaar op zij-instromers en herintreders.

Deelnemende locaties

Linie Apeldoorn
Linie 612
7325 DZ Apeldoorn
Verslavingsbehandeling, Deeltijdbehandeling, Ambulante woonbegeleiding, Bemoeizorg, Casemanagement, Dubbeldiagnose, Eetstoornisbehandeling, Intact, Jeugd, JusTact, Medische zorg, Opiaatonderhoudsbehandeling, Reclassering en Preventie.

Pannekoekendijk Zwolle
Pannekoekendijk 17
8021 EX Zwolle
Beschermd wonen; Dagbesteding; Gebruiksruimte; Huisartsenzorg dak- en thuislozen; Inloop; Medische zorg; Opiaatonderhoudsbehandeling

Piet Heinstraat Zutphen
Piet Heinstraat 27
7204 JN Zutphen
Crisis/Detox; Intact; Jeugdkliniek; JusTact; Klinische behandeling (vrouwen; gemengd; IMC); Medische zorg; Opnameafdeling; Verslavingsbehandeling; Woonbegeleiding

Geen tijd om deze locatie te bezoeken? De Piet Heinstraat in Zutphen is ook virtueel te bekijken.

Meer informatie over de open dag is te vinden op www.weekvanzorgenwelzijn.nl. LinkedinFacebook en Twitter.

Deel dit bericht: